NIEUWS

ERIKS opnieuw Top Employer!

We melden jullie trots dat ERIKS dit jaar voor de 6de keer het TOP Employer certificaat heeft behaald!

Lees verder

Het ERIKS rapport Good Business 2016 is beschikbaar

"Good business" is goed voor onze business. ERIKS voelt zich overal thuis en ondersteunt alle takken van de industrie. Hierdoor kunnen we direct posit

Lees verder

ERIKS breidt fors uit met een nieuwe vestiging in de Antwerpse haven

ERIKS, de Europese marktleider op het gebied van aandrijftechniek, flow- en afdichtingstechniek, industriële kunststoffen, gereedschappen & onderhoud,

Lees verder

Bezoek ERIKS Op Pumps & Valves - Maintenance 2018

Op 21 & 22 maart is Antwerp Expo gastheer voor Pumps & Valves, hét trefpunt voor pompinstallaties en uitrusting voor industriële processing van vloeistoffen en gassen. Tegelijkertijd vindt ook Maintenance plaats, dé vakbeurs waar onderhoudsdepartementen uit productie-, proces- en infrastructuuromgevingen samenkomen om trends en productinnovaties en diensten te ontdekken. 

Wij verwelkomen u graag op onze stand: nummer C1170. 

Registreer hier voor een gratis bezoek aan de beurs! 

Praktische info

Data & openingsuren

Antwerp Expo   

Woensdag     21/03/2018 (10u - 18u)      

Jan Van Rijswijcklaan 191

(aansluitend nocturne tot 20u)

B-2020 Antwerpen

Donderdag    22/03/2018 (10u - 18u)      

ERIKS, een sterk innovatief bedrijf

ERIKS is een vooruitstrevende en flexibele kennispartner voor de industrie en dit voor het meest uitgebreide assortiment technische componenten: aandrijftechniek, dichtingen, afsluiters en instrumentatie, slangen, gereedschappen, hef- en hijsmateriaal, kunststoffen, rubbertechnologie, kunststof leidingsystemen, werkplaatsinrichting, veiligheids- en onderhoudsproducten.

Een doorgedreven kennis van de markt, van producten, van toepassingen, van veredelingstechnieken en van logistieke & administratieve concepten vormen de basis van elke samenwerking met onze klanten.

Deze totaalaanpak maakt van ERIKS een betrouwbare en gerespecteerde partner in alle industriële sectoren.

Totaalleverancier én specialist

Wanneer kies ik voor een generalist en wanneer doe ik een beroep op een specialist?  Dit zijn vragen die meermaals door u als aankoper of bedrijfsleider gesteld worden. 

U hoeft deze keuze echter niet te maken als u kiest voor ERIKS.  ERIKS biedt u beide voordelen!

Lees verder

Het breedst mogelijke assortiment

Geen enkele toeleverancier evenaart de breedte en de diepte van het ERIKS-assortiment.  Laat staan de toegevoegde waarde.

Lees verder

Total Cost of Ownership

Uitgangspunt van elke samenwerking is het optimaliseren van uw Total Cost of Ownership, het realiseren van allerhande savings.

Lees verder