NIEUWS

ERIKS opnieuw Top Employer!

We melden jullie trots dat ERIKS dit jaar voor de 6de keer het TOP Employer certificaat heeft behaald!

Lees verder

Het ERIKS rapport Good Business 2016 is beschikbaar

"Good business" is goed voor onze business. ERIKS voelt zich overal thuis en ondersteunt alle takken van de industrie. Hierdoor kunnen we direct posit

Lees verder

ERIKS breidt fors uit met een nieuwe vestiging in de Antwerpse haven

ERIKS, de Europese marktleider op het gebied van aandrijftechniek, flow- en afdichtingstechniek, industriële kunststoffen, gereedschappen & onderhoud,

Lees verder

Bezoek ERIKS op Advanced Engineering beurs

Sneller, geavanceerder, slimmer… productontwikkeling staat niet stil. Zou uw huidig productportfolio nog bestaan binnen vijf jaar? Be prepared, en zorg ervoor dat uw producten future proof zijn! Hoe? Door het gloednieuwe event Advanced Engineering op 16 & 17 mei 2018 in Flanders Expo Gent te bezoeken.

Wat is Advanced Engineering?

Een uniek event over de creatie van vernieuwende producten en over verschillende sectoren heen. The place to be als u werkt aan de producten van morgen.

Waarom Advanced Engineering?

Advanced Engineering, dat zijn twee vliegen in één klap: een gratis beurs met meer dan 100 standhouders in combinatie met een high level congres met meer dan 50 topsprekers.

  • Bezoek meer dan 100 standhouders en 9 Belgische Experience zones gratis (waarde: € 75)
  • Neem via ons deel aan het congres met meer dan 50 topsprekers aan het meest voordeligetarief van € 145 per dag! Dit is inclusief VIP lunch, dranken, parking en beursbezoek

Wij verwelkomen u graag op onze stand: nummer 212 

Registreer hier voor een gratis bezoek aan de beurs of voor het betalend congres! 

Alle informatie en bezoekersregistratie vindt u op www.ae-expo.be

ERIKS, een sterk innovatief bedrijf

ERIKS is een vooruitstrevende en flexibele kennispartner voor de industrie en dit voor het meest uitgebreide assortiment technische componenten: aandrijftechniek, dichtingen, afsluiters en instrumentatie, slangen, gereedschappen, hef- en hijsmateriaal, kunststoffen, rubbertechnologie, kunststof leidingsystemen, werkplaatsinrichting, veiligheids- en onderhoudsproducten.

Een doorgedreven kennis van de markt, van producten, van toepassingen, van veredelingstechnieken en van logistieke & administratieve concepten vormen de basis van elke samenwerking met onze klanten.

Deze totaalaanpak maakt van ERIKS een betrouwbare en gerespecteerde partner in alle industriële sectoren.

Totaalleverancier én specialist

Wanneer kies ik voor een generalist en wanneer doe ik een beroep op een specialist?  Dit zijn vragen die meermaals door u als aankoper of bedrijfsleider gesteld worden. 

U hoeft deze keuze echter niet te maken als u kiest voor ERIKS.  ERIKS biedt u beide voordelen!

Lees verder

Het breedst mogelijke assortiment

Geen enkele toeleverancier evenaart de breedte en de diepte van het ERIKS-assortiment.  Laat staan de toegevoegde waarde.

Lees verder

Total Cost of Ownership

Uitgangspunt van elke samenwerking is het optimaliseren van uw Total Cost of Ownership, het realiseren van allerhande savings.

Lees verder