Nieuws detail

14-11-2016

ERIKS breidt fors uit met een nieuwe vestiging in de Antwerpse haven

ERIKS, de Europese marktleider op het gebied van aandrijftechniek, flow- en afdichtingstechniek, industriële kunststoffen, gereedschappen & onderhoud, is nu ook aanwezig in de haven van Antwerpen.

In ons nieuw Technology Center bundelen wij onze technische knowhow en uitgebreide service om u nog beter te ondersteunen in uw productieproces.  Als partner in chemie, petrochemie, overslag of andere sectoren brengen wij met deze uitbreiding pasklare en duurzame oplossingen tot bij u.

Binnenkort zullen Hydromeka, Econosto, ERIKS Gasket Technology, ERIKS Hose Technology en Service Center Antwerpen vanuit ons Technology Center in de Antwerpse haven werken. Door al deze specialismen onder één dak te brengen mag u nog meer toepassingen op maat en innovaties van ons verwachten.

Econosto, onze internationale dienstverlener met klantgerichte totaaloplossing op het gebied van stromingstechniek, en Service Center Antwerpen en het verkoopteam van ERIKS Gasket technology zijn ondertussen naar de haven verhuisd. In een volgende fase volgen Hydromeka en ERIKS Hoses Hoboken zodat tegen begin 2017  alle aangehaalde diensten actief zijn vanuit de haven.

Wij houden u de volgende weken graag verder op de hoogte over de uitbouw van ons Technology Center. Heeft u nog vragen? Contacteer ons gerust op 03 829.26.11 of hou onze themawebsite in de gaten.