Kennis van de markt

Omdat ERIKS wereldwijd inkoopt en zich verdiept in de producten en markten van onze klanten, is ERIKS in staat om proactief te handelen en tijdig nieuwe producten en diensten aan te bieden.

Lees verder

Kennis van producten

De diepgaande kennis van hun producten en eigenschappen deelt ERIKS graag met u, via internet, beurzen, seminaries en documentatie.

Lees verder

Kennis van applicaties

Doordat de opdrachtgevers van ERIKS uit alle segmenten van de industrie komen, zijn wij in staat applicaties in een breder perspectief te beoordelen en technische vraagstukken te vertalen naar de juiste producten.

Lees verder

Kennis van logistieke processen

Om uw inkoopprocessen zo efficiënt en economisch mogelijk te maken, analyseert ERIKS voor u zowel het administratieve als het fysieke deel van het logistieke proces.

Lees verder

Kennis van veredeling van producten

Als componenten niet standaard beschikbaar zijn, kan ERIKS bestaande producten klantspecifiek aanpassen, engineeren en produceren.

Lees verder

Kennis om de infrastructuur te optimaliseren

Om voor u een volwaardige en professionele partner te zijn, investeert ERIKS continu in een verbetering van de bedrijfsvoering en een goede opleiding voor haar medewerkers.

Lees verder