Wanneer kies ik voor een generalist en wanneer doe ik een beroep op een specialist?
Dit zijn zonder twijfel één van de vragen die u zich als aankoper of bedrijfsleider al meermaals gesteld hebt. 
U wilt immers waken over de efficiëntie van uw bestel- en administratief proces en tegelijkertijd is het voor u van wezenlijk belang dat u kunt rekenen op diepgaand technisch advies, op een partner die met uw firma, uw technische medewerkers meedenkt op het gebied van applicaties, engineering en maatwerk.

Lees verder

ERIKS, een unieke combinatie

ERIKS bedient vanuit 6 lokale Service Centers en 5 Technology Centers de industrie van MRO- en OEM-componenten en dit steeds met de nodige technische ondersteuning.  Vanuit 5 Technology Centers worden in de 9 business units innovatieve productmarktcombinaties ontwikkeld en ligt de focus op productspecialisatie, applicatiekennis, engineering en maatwerk.

Productspecialisatie, engineering & maatwerk via onze Technology Centers

Ook voor wat niet standaard in de handel verkrijgbaar is, kunt u bij ERIKS terecht. 
ERIKS beschikt over de nodige expertise en de capaciteit om met u en uw productie-eenheid mee te denken en de meest adequate componenten voor bepaalde toepassingen te vervaardigen of aan te passen.

Bespaar op uw logistieke & administratieve kosten

Door een beroep te doen op een totaalleverancier, die u naast een compleet gamma, eveneens technisch advies en een uitgebreide waaier aan logistieke & administratieve concepten aanbiedt, bespaart u op uw TCO.

Lees verder

Een compleet gamma, voor elke applicatie

Lagers, industriële slangen, afsluiters,  PBM’s, mechanische dichtingen, rubbers, gereedschappen, …Het ERIKS gamma is compleet, kwalitatief en uitgebalanceerd.

Geen enkele toeleverancier evenaart de breedte en de diepte van het ERIKS-assortiment.  Laat staan de toegevoegde waarde!

Steeds een Service Center of Technology Center bij u in de buurt!

U kunt steeds terecht in een Service Center of Technology Center bij u in de buurt!  Onze ervaren medewerkers staan steeds tot uw dienst.

Contactgegevens SC’s en TC’s: klik hier

Private labels

ERIKS biedt u een zeer breed standaard leveringspakket: zowel A-merken als private labels zoals Thormas & Format: topkwaliteit, scherp geprijsd & uit voorraad leverbaar!