Als partner helpt ERIKS u in het realiseren van 5 belangrijke bedrijfsdoelstellingen: het verhogen van uw productiviteit, het verhogen van uw efficiëntie, innovatie, duurzaamheid en het reduceren van uw aankoopbudget.


Dit realiseren we samen met u o.a. via onze Application Engineers, Sales Engineers & Technical Sales die met kennis van zaken en passie voor technologie met u meedenken.

Zij denken met u mee bij de ontwikkeling van nieuwe producten om uw productieproces te optimaliseren, bij het zoeken naar het juiste gereedschap, de juiste component voor uw applicatie.
U bijstaan  in het realiseren van deze bedrijfsdoelstellingen doen we eveneens door uw logistieke en administratieve processen te analyseren en allerhande tools ter verbetering van uw bestelgemak & vereenvoudiging van uw administratieve en logistieke flow ter beschikking te stellen.

Daarnaast investeert ERIKS voortdurend in kennis & infrastructuur, ten dienste van haar klanten.

Productiviteit

U bent continu op zoek naar mogelijkheden om uw primaire processen efficiënter uit te voeren. Om de concurrentie uit binnen- en buitenland te kunnen weerstaan. Minder downtime en storingen, door onderhoud en ongeplande stilstand, bereikt u door te blijven investeren in moderne technieken en componenten.

Lees verder

Innovatie

Innovatie… eveneens een sleutelwoord in de huidige industrie. Zowel voor u als fabrikant als voor een ons als dienstverlenend toeleverancier. Samen moeten we er immers voor zorgen dat u uw productie kan afstemmen op innovatie, door een implementatie van moderne technieken en kwalitatieve componenten

Lees verder

Duurzaamheid

Dagelijks is het milieu, de opwarming van de aarde en CO2-uitstoot in het nieuws. Enkel praten over het milieu is echter niet meer voldoende.  We moeten op alle fronten ons energieverbruik terugdringen, om onze kinderen een prettige toekomst te kunnen bieden, maar ook om de kosten gerelateerd aan ecotaksen, energieverlies & afvalverwerking onder controle te houden.

Lees verder

Efficiëntie

Om concurrentieel te blijven in de huidige en toekomstige West-Europese industrie dient de nadruk meer en meer te liggen op efficiëntie en productiviteit. Een samenwerking met ERIKS levert u gegarandeerd voordeel op. Voordeel dat wij kunnen creëren met onze kennis van de supply chain en met onze dienstverlening die hierop afgestemd is.

Lees verder

Aankoopbudget

MRO-producten vertegenwoordigen vaak, door een relatief lage inkoopwaarde, een relatief klein deel van het totale inkoopbudget van een onderneming.  De verwervingskosten van deze producten zijn echter aanzienlijk: vaak tot 80% van de totale inkoopkost van het product! 

Het faciliteren van uw bestelgemak is dus zeer belangrijk voor het reduceren van uw totaal aankoopbudget. Evenals de keuze voor de juiste kwaliteit of type component, wat kan leiden tot een verlenging van de standtijd en dus een vermindering van uw onderhoudskost en aankoopbudget.

Lees verder