Elke onderneming die nu en in de toekomst rendabel wil blijven, zal zich meer dan ooit moeten focussen op haar Total Cost of Ownership en dus op de 5 gedefinieerde bedrijfsdoelstellingen:

Plant uptime

U bent continu op zoek naar mogelijkheden om uw primaire processen efficiënter uit te voeren. Om de concurrentie uit binnen- en buitenland te kunnen weerstaan. Minder downtime en storingen, door onderhoud en ongeplande stilstand, bereikt u door te blijven investeren in moderne technieken en componenten.

Lees verder

Duurzaamheid

Dagelijks is het milieu, de opwarming van de aarde en CO2-uitstoot in het nieuws. Enkel praten over het milieu is echter niet meer voldoende.  We moeten op alle fronten ons energieverbruik terugdringen, om onze kinderen een prettige toekomst te kunnen bieden, maar ook om de kosten gerelateerd aan ecotaksen, energieverlies & afvalverwerking onder controle te houden.

Lees verder

Innovatie

Innovatie… eveneens een sleutelwoord in de huidige industrie. Zowel voor u als fabrikant als voor een ons als dienstverlenend toeleverancier. Samen moeten we er immers voor zorgen dat u uw productie kan afstemmen op innovatie, door een implementatie van moderne technieken en kwalitatieve componenten. 

Lees verder

Efficiëntie

Om concurrentieel te blijven in de huidige en toekomstige West-Europese industrie dient de nadruk meer en meer te liggen op efficiëntie en productiviteit. Een samenwerking met ERIKS levert u gegarandeerd voordeel op. Voordeel dat wij kunnen creëren met onze kennis van de supply chain en met onze dienstverlening die hierop afgestemd is.

Lees verder

Aankoopbudget

MRO-producten vertegenwoordigen vaak, door een relatief lage inkoopwaarde, een relatief klein deel van het totale inkoopbudget van een onderneming.  De verwervingskosten van deze producten zijn echter aanzienlijk: vaak tot 80% van de totale inkoopkost van het product! 

Het faciliteren van uw bestelgemak is dus zeer belangrijk voor het reduceren van uw totaal aankoopbudget. Evenals de keuze voor de juiste kwaliteit of type component, wat kan leiden tot een verlenging van de standtijd en dus een vermindering van uw onderhoudskost en aankoopbudget.

Lees verder