In dit artikel

Nieuw hoofdkantoor in Berchem

 

ERIKS neemt intrek in nieuw hoofdkantoor in Berchem dat overloopt van mogelijkheden voor collega's én klanten

 2024 markeerde het begin van een heel nieuw hoofdstuk voor de teams van ERIKS Hoboken en ERIKS Antwerpen.Vanaf januari 2024 namen zij namelijk hun intrek in een spiksplinternieuw hoofdkantoor in het bruisende Berchem. Lees verder en kom meer te weten over ons HQ dat zowel medewerkers, als klanten vooropstelt!

Collega's en klanten op de eerste plaats

Vastberaden om te groeien en onze collega’s en klanten naar een hoger niveau te tillen, verhuisden onze afdelingen Antwerpen en Hoboken naar Berchem. Op 2 januari zijn de deuren van ons gloednieuw ERIKS-kantoor, op een boogscheut van treinstation Antwerpen-Berchem, open gezwaaid. Zo zijn we vlot bereikbaar met de trein, tram, bus, step, fiets of auto voor medewerkers en bezoekers.

Voorzien van innovatieve technieken, duurzame materialen en een slimme indeling komt het nieuwe HQ tegemoet aan de dagelijkse noden van onze medewerkers. Geen vaste plaatsjes meer en torenhoge stapels papier, wel moderne base camps en een clean desk policy. Naast de ideale werkplek die onderling samenwerken stimuleert, is het kantoor ook de geknipte ontmoetingsplaats voor klanten. Een lichtrijke open space office, talrijke inspirerende meeting rooms, gezellige coffee corners, een Experience Center om opleiding of events te organiseren … Het nieuwe ERIKS-hoofdkantoor heeft alles in haar mars om het ERIKS-groeiverhaal verder vorm te geven.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

Voor het laatste nieuws en updates uit de industrie.

We helpen je graag verder

Ben je op zoek naar gespecialiseerde productkennis?

Onze productspecialisten staan voor jou klaar met persoonlijk advies en diepgaande productkennis.

Direct een product bestellen?

Dat kan eenvoudig in onze webshop.

Know-how hub

Blijf altijd op de hoogte met onze laatste blogs, nieuws en cases.